Middagactiviteiten

Na inspanning komt ontspanning! Na enkele lesuren wil je even uitblazen. Daarom bieden we jou enkele activiteiten aan waaraan je kan deelnemen.

Gamen in E-lab

Zot van gamen? Tijdens de middagspeeltijd kan je je favoriet spel gaan spelen in het E-lab. Single player of in groep, dat kies je allemaal zelf.

't Ateljeetje

Zit je met een creatief ei en zit je in de eerste graad? In 't Ateljeetje kan je elke donderdagmiddag je creativiteit de vrije loop laten onder begeleiding van enkele kunstzinnige leerkrachten. Je werkt samen aan een project dat je zelf kiest. In 't Ateljeetje zijn in het verleden al 3D-zelfportretten geboetseerd, 3D-cactussen gemaakt en ook 3D-planeten geschilderd.

3,2,1.... Goaaaaaal!

In ruil voor je leerlingenpasje kan je op ILB een voetbal ontlenen gedurende de middagspeeltijd.

Krachtpatser-in-spé?

Aan het werken aan een stevige spierbundel? Op het grasveld vind je, dankzij de leerlingenraad, enkele optrekpalen waar je heel wat spiergroepen kan trainen.

Chillen met de billen

Houd je niet van al dat actiefs? Wil je gewoon wat luieren? Genoeg bankjes op de speelplaats om tot rust te komen.

Ontspannen in de stad

Ben je ouder dan 16 en mag je van je ouders de school verlaten tijdens de middag? De stad biedt je heel wat leuke plekjes waar je de middagpauze kan doorbrengen. Een geliefde plaats van onze leerlingen is het skatepark van Kapermolen. Maar je kan natuurlijk ook gaan eten in de refter van de PXL of in de stad. Mogelijkheden troef.